Ring oss på +46 40-671 00 05 eller +46 8-673 01 55  |   order@connectmarketing.se
Julklappar för företag
Företagsjulklappar.com

Om oss

Varmt välkommen till det lilla företaget med stor kundkrets, Connect Marketing. Trots att vi är ett litet företag sett till antalet anställda, har vi sedan starten 2002 vuxit till att bli Sveriges ledande företag inom företagsjulklappar, presentreklam och gåvokort. Idag finns våra kunder inom såväl städer och kommuner som små och stora företag, förvaltningar och organisationer runt om i världen.

Vi är dessutom Skandinaviens största kedja inom företagsprofilering. Inte mindre än ca 150 återförsäljare säljer våra produkter runt om i Norden.

Vårt huvudkontor hittar du i Malmö, men vi har också kontor i Jönköping och Stockholm. Vårt lager har vi placerat strategiskt någonstans i mitten, nämligen i Borås.

Det är tanken som räknas, brukar man ju säga. Och visst har vi tänkt till åt dig, så att du slipper. Genom ett noga utvalt sortiment har vi gjort det enklare för dig som företagare att välja julklappar till din personalstyrka. En bra utgångspunkt kan vara att välja något som verkligen används istället för att bara välja nåt ”för att det ska vara så”.

Vi samarbetar med ca 120 olika leverantörer, vilka sammanlagt erbjuder nästan 2 000 produkter av alla de slag, kräset handplockade med avseende på kvalitet och miljöpåverkan. Hos hittar du ett mycket varierat urval av elektronik, köksutrustning, godis & delikatesser, kläder, textilier, glas och mycket annat.

Connect Marketing och miljön

Undan för undan har tanken på miljön och hur vi påverkar den växt sig starkare hos oss. När vi väljer nya produkter ser vi till att de är miljöcertifierade så långt det är möjligt. Nya leverantörer till oss ska helst ha samma grundsyn som vi, och aktivt arbeta med miljön, och ha ett fungerande miljösystem igång. Vi själva omarbetar och uppdaterar regelbundet vår miljöpolicy, samtidigt som personalen hela tiden får den utbildning som krävs.

Så beställer du företagsjulklappar

Att beställa julklappar från oss är inga som helst konstigheter. Vi har skapat tydliga kategorier och menyer i vår webshop, och därför är det mycket enkelt att filtrera fram produkter som du tror passa just din personal. När du bestämt dig beställer du snabbt med några få klick. Dina varor skickas senast inom 3 arbetsdagar.

Varmt välkommen med din order!

CONNECT MARKETING ÄR STÖRST PÅ FÖRETAGSJULKLAPPAR

Under åren har vi byggt upp en lång rad av samarbeten vilket innebär att vi kan erbjuda ett brett utbud av julklappar för företag.