Ring oss på +46 40-671 00 05 eller +46 8-673 01 55  |   order@connectmarketing.se
Julklappar för företag
Företagsjulklappar.com

Våra utvalda julklappar just nu!

Nedan ser ni ett litet urval av produkter som vi vill lyfta fram just nu.
Hela utbudet finner ni på connectmarketing.se.

Mannerströms 4L gryta med avhällningspip

Vem säger nej till en produkt från Mannerström? Här hittar du inte bara fina knivset. Överraska din personal med en ovanligt vacker gryta, där det är enkelt att hälla av kokvatten, då locket har ergonomiska handtag på sidorna, istället för en skållhet knapp på ovansidan.

Grytan rymmer 4 liter och är av rostfritt stål. Den fungerar utmärkt på alla typer av spishällar, även på induktionsspisar. En gryta som är perfekt när du ska koka potatis, pasta eller grönsaker.

Läs mer / köp

gryta

Newport Riverhead bäddset i 4 delar

Detta bäddset är ett klipp! Paketet från Newport innehåller 2 st. påslakan med tillhörande örngott, i klassisk pinstripe och små dekorativa knappar. Bäddseten levereras i en exklusiv presentförpackning. Varför detta är ett klipp? Jo, det rekommenderade butikspriset ligger på nära 1 200 kronor.

Läs mer / köp

riverhead

Praktisk kontaktgrill från Funktion

En kontaktgrill bjuder på ett enkelt sätt att snabbt laga till en enkel måltid. Grilla korv och hamburgare eller en bit kött. Fisk och grönsaker fungerar också utmärkt, för att inte tala om hur god en toast blir i denna grill.

Grillen har nonstick-beläggning och grillytan är 24,7 x 17,8. Gångjärnen är ledade, för att locket ska ligga plant, även om du lägger på lite tjockare livsmedel.

Läs mer / köp

grill

Gåvokort som företagsjulklappar

Har du svårt att bestämma dig? Är personalstyrkan så ”brokig” att du omöjligen kan plocka ut något som passar alla? Ta det säkra före det osäkra och köp ett fint gåvokort till dina anställda.

Då kan var och en handplocka en vara som de själva vill ha. Många av våra gåvokort innehåller dubbla presenter – en förgåva samt ett presentkort där mottagaren själv kan välja från ett stort urval av exklusiva kvalitetsprodukter.

Ett populärt alternativ är julklappskortet.

Läs mer / köp

CONNECT MARKETING ÄR STÖRST PÅ FÖRETAGSJULKLAPPAR

Under åren har vi byggt upp en lång rad av samarbeten vilket innebär att vi kan erbjuda ett brett utbud av julklappar för företag.